To Be Academy

Artikler

Artikler skrevet/generert eller medvirket av coacher i To Be Academy.

Karriereveiledning


Få fart på karrieren!

Står du på stedet hvil? Føler du at du ikke kommer videre, at karriereutviklingen din har stoppet opp? Får du brukt kompetansen og potensialet ditt, eller har du lite energi og motivasjon? Les mer av artikkelen(Publisert i Ledernytt - av Odd Fylling)

Personlig merkevarebygging, viktigere enn du tror!

Hvem er du, hvem vil du være, hvordan fremstår og oppfattes du? Har du blitt sett og oppfattet på den måten du selv ønsker? Personlig merkevarebygging er måten man skiller seg ut blant konkurrentene! Les mer av artikkelen. (Publisert i Ledernytt - av Odd Fylling)

Kvinner som møter veggen_cropped_475x383.jpg

Kvinner som møter veggen!

Hva er det med kvinnene som møter den berømte veggen? Hva er det de gjør, og hvilken oppskrift bruker de for å lykkes med dette? Les mer av artikkelen. (Publisert i Ledernytt - av Odd Fylling)

Tired woman are sleepingTa grep om karrieren!

Skal jeg slutte, eller skal jeg bli i jobben? Har du tenkt tanken ofte i det siste, eller tror du dine medarbeidere har tenkt tanken? Hvordan kan du vite hva dine medarbeidere tenker om jobben eller karrieren, sånn innerst inne? Og hvorfor ”sniker” folk seg til karriereveiledning uten at sjefen vet det. Les mer av artikkelen. (Publisert i Ledernytt - av Odd Fylling)

Slik blir du unik og ettertraktet som leder!

Mennesker setter merkelapper på hverandre, og putter hverandre i bås. Ved å bli bevisst på hvem du er, og ta styringen over hvordan andre oppfatter deg, kan du snu de negativ tankene og la «båstenkningen» bli din styrke. Les mer av artikkelen. (Publisert i Ledernytt - av Odd Fylling)

 


Kraften i god kommunikasjon

På samme måte som å skape gode mål og aktive visjoner for å få kraft, glede og fokus, er kommunikasjonen med omgivelsen av stor viktighet for å lykkes med gjennomføring. Les mer av artikkelen. (Publisert i Ledernytt - av Odd Fylling)

Ta kontakt nå, så forteller vi mer! Nyhetsbrev med karrieretips!

Artikkelliste:

©2009 To Be Academy   Odd Fylling   Konsept: LiliO Design