To Be Academy

KarriereveiledningKarriereveiledning - Karriereveileder

Trives du ikke med jobben lenger, eller vet du ikke hva du vil?

- Finn muligheter og ønsker for fremtiden.
- Finn noe nytt eller juster jobbsituasjonen.
- Få fart på karrieren!

Karriereveiledning og karriererådgivning for voksne som:

► Er usikker på om du skal bli i jobben, eller finne noe nytt.

► Har en følelse av å ha havnet på "feil hylle" og ønsker endring.

► Føler at karrieren din har stoppet opp, og har lite energi og arbeidsglede.Karriereveiledning kvinner

► Omstilling/nedbemanning, finne nye muligheter.

► Få frem kompetansen din i spisset CV og søknad, få trent på intervju.

► Få drømmejobben gjennom å bygge deg selv som en merkevare.

► Er du student eller skal studere og ønsker hjelp til studievalg.

Vi hjelper deg gjennom karriereveiledning og karriererådgivning, veiledning og karrierecoaching og finner de beste løsningene for deg. Invester i profesjonell karriereveiledning, for bedre egeninnsikt og flere muligheter på arbeidsmarkedet. Vi har 12 års erfaring og spesialisering i å hjelpe folk videre.

Ta kontakt, for mer informasjon!

Karriereveiledning, karrierecoaching og rådgivning


 

 

 


Hva vil jeg, hva nå? - Bevisstgjøring av ønsket jobb og karriere

Bevisste valg gir mulighet til å styre egen utvikling, som et alternativ til å bli styrt av det som hender. Mange har på et tidspunkt i livet behov for å stoppe litt opp, og reflektere over hvor fornøyd man er med egen arbeidssituasjon.

 

Vi kartlegger din yrkeserfaring, personlige egenskaper, trivsel og mestring, verdier og interesser. Våre karriereveiledere og karrierecoacher veileder deg gjennom et program som gir deg veiledning og råd basert på den du er og din erfaring.

 

Finn fremtidige muligheter og ønsker, finn mulighetene i arbeidsmarkedet. Vi hjelper deg gjennom bevisstgjøring, strategi og gjennomføring. Gjennom personlige møter/samtaler/tester hjelper vi deg i riktig retning, til en jobb som kan gi deg energi, glede og mening.

 

Hva gjør du når du ikke vet hva du vil - MINIKURS finner du her!

 

Bestill din gratis uforpliktende kartleggingssamtale nå på telefon 4114 2020!

 

Eller bli med på kurs i JOBBSØKNING med personlig veiledning!

 

 


Har du en følelse av å ha havnet på "feil hylle" og ønsker endring?

Står du på stedet hvil, føler du at du ikke kommer videre, at du kanskje har havnet på feil hylle. Kanskje får du ikke brukt kompetansen og potensialet ditt, eller har lite energi og motivasjon.

Da er det på tide å "ta grep" for å finne veien videre, finne din plass, din jobb!

 

Ved å bli bevisst din motivasjon, dine drivkrefter, din kompetanse, og dine sterke/svake sider, sikrer du deg at karrieren går i riktig retning. Vi er spesialister i å hjelpe de som ikke vet hva de vil eller har havnet på feil hylle videre.

 

Finn inspirasjon og arbeidsglede - MINIKURS finner du her!

 

Bestill din gratis uforpliktende kartleggingssamtale nå på telefon 4114 2020!

 

Eller bli med på kurs i JOBBSØKNING med personlig veiledning!

 

Karriereveileder

CV og søknad - finn og få jobben - jobbsøking og kommunikasjon

Har du tenkt over hvordan du kommuniserer skriftlig og muntlig i jobbsøking? Får du frem det beste i deg, eller bare "kalde fakta". Vi hjelper deg med å kommunisere mot en potensiell arbeidsgiver på en best mulig måte.

● Få frem dine talent, egenskaper og din yrkeserfaring i en spisset CV.

● Utarbeide din kompetanseprofil.

● Skriv en søknad som fenger, og "selger" deg inn til et intervju.
● Finn jobben som kan passe deg, hvordan nå frem.
Tren på intervju, og kommuniser kompetansen din så du får jobben.

 

Vårt NYE kurs i JOBBSØKNING med personlig veiledning, hjelper deg til ny jobb.


Våre profesjonelle karriereveiledere og coacher, er din samtalepartner for å lykkes i jobbjakten.

 

karriererådgivning

Program i karriereveiledning, karriererådgivning og karrierecoaching

Våre program i karriereveiledning tilpasses alltid ditt behov.
Ta kontakt på telefon 4114 2020 for informasjon om program som kan passe deg. Flere alternativer på et antall timer/møter, over en viss periode. Alle program er inklusiv personlig oppfølging.


Våre profesjonelle karriereveiledere og coacher, er din samtalepartner som er opptatt av å finne nye muligheter og utfordringer som er skreddersydd for deg og din karriere.

 

Ta kontakt, for mer informasjon!

Les mer om vårt eksklusive karriereutviklingsprogram for deg som vil ha det aller beste.

karrierecoaching

 

Hvem vil du være - hvordan fremstår du?

Tenker du at dette ikke er viktig, vel, det er viktigere enn du tror, for du er allerede en merkevare!


Personlig merkevarebygging er nødvendig, ikke valgfritt, for å komme deg dit du vil. Du må starte nå! Om du driver for deg selv eller om du er en del av en større bedrift, så vil du alltid komme lengre med personlig merkevarebygging. Det gjør deg tydelig og kraftfull, og gir deg det omdømmet du vil ha.

 

Din merkevare er ditt rykte, de tingene du er kjent for, de tingene folk identifiserer med deg. Kanskje er det nå du må starte for å bygge det omdømme du trenger, får å få drømmejobben om litt.

 

____________________________________________________________________________ Du finner oss også på Facebook og Linkedin

Media/Artikler om jobb og karriere

- av/med Odd Fylling, spesialist i karriereveiledning og karrierecoaching. Book din karriereveileder!

 

Ledernytt           


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Karriereveiledning

Få fart på karrieren!

Står du på stedet hvil? Føler du at du ikke kommer videre, at karriereutviklingen din har stoppet opp? Får du brukt kompetansen og potensialet ditt, eller har du lite energi og motivasjon? Les mer av artikkelen(Publisert i Ledernytt - av Odd Fylling)

 

Karriereveiledning

Ta grep om karrieren!

Skal jeg slutte, eller skal jeg bli i jobben? Har du tenkt tanken ofte i det siste, eller tror du dine medarbeidere har tenkt tanken? Hvordan kan du vite hva dine medarbeidere tenker om jobben eller karrieren, sånn innerst inne? Og hvorfor ”sniker” folk seg til karriereveiledning uten at sjefen vet det. Les mer av artikkelen. (Publisert i Ledernytt - av Odd Fylling)

 

karriereveileder

Kvinner som møter veggen!

Hva er det med kvinnene som møter den berømte veggen? Hva er det de gjør, og hvilken oppskrift bruker de for å lykkes med dette? Les mer av artikkelen. (Publisert i Ledernytt - av Odd Fylling)

 

Noen flere artikler finner du under,

enda flere finner du her

Her er også en artikkel for deg som lurer på om du skal bli eller slutte i jobben. Eller om du vil ha noen tips om gruppeintervju finner du Odds tips og kommentarer i Studenttorget.no, eller generelle intervjutips fra Odd i Aftenposten.

På Hegnar Online finner du: Typiske tegn på at du har fått nok av jobben.
Får du ikke jobben, så ta en titt her Derfor fikk du ikke jobben (Klikk.no - 2014 Odd Fylling)

___________________________________________________________________________________________________________________________

 

Karriereveiledning for bedrifter

Gunstige veilednings pakker i endring og omstilling for arbeidstakere i bedriften. Kontakt oss for priser og muligheter for enkeltpersoner eller grupper.

________________________________________________________________________________________________________________________

 

Yrkesveiledning og yrkesvalg for studenter

For deg som er student og ikke greier å bestemme deg for hva skal du bli, eller hva du skal studere. Vi tilbyr gunstig yrkesveiledning.

________________________________________________________________________________________________________________________

 

Personlige referanser for Odd Fylling (Spesialist i karriereveiledning og coaching)

 

karriereveileder odd

Odd er en faglig sterk, profesjonell og kreativ person som vi ofte henviser personer til for karriereveiledning og som vi har hatt gleden av å samarbeide med ved mange anledninger. Han er en svært viktig diskusjonspartner i utviklingen av nye karriereveiledningsverktøy.
Arne Svendsrud, Psykolog og spesialist innen arbeids- og organisasjonspsykologi.

Takk for all hjelp i prosessen min med å finne en ny jobb. Jeg har fått en større trygghet og innsikt i hvilken kompetanse jeg innehar og en større trygghet på meg selv. Takk.
Anita Vingan, Norconsult

For meg var det godt å ha noen helt utenfor som samtalepartner. En som kan stille spørsmål og skape et bilde av meg uten å ha med bagasje som venn, kollega eller familie. Du har vært lett og snakke med og forstått meg godt. Du har hjulpet meg med formuleringer og uttrykk som beskriver meg. Er ikke alltid like lett å sette ord på seg selv. Etter møtene med deg, vet jeg mer om hva jeg ønsker å gjøre.. og det er veldig bra:-). Samtidig som jeg vet mer om hva jeg må trene(mye:-) på i forbindelse med blant annet intervjusituasjoner.
Kjetil, Siviløkonom, leder

Jeg fikk raskt tillit til Odd. Han er reflektert og lytter men stiller og de spørsmålene du ikke alltid vil ha. Det er oftest akkurat de spørsmålene som gjør at man finner ut ting om seg selv, hva man vil og hva man liker og fremfor alt hvorfor man liker noe. Jeg ble anbefalt å ta kontakt med Odd. Jeg sendte min første mail til ham 02okt 2010. 01okt 2011 begynte jeg i en jobb som passet inn på den beskrivelsen jeg og Odd kom frem til. Det er ikke bare typen jobb som vi ble enige om men og hvordan arbeidsgiveren skulle være og hvilke verdier den har som jeg kunne kjenne meg igjen i. Jeg har anbefalt flere til å ta kontakt med Odd for å få hjelp med å finne ut hva man skal bli når man blir stor. Han hjalp meg og det var en liten investering i meg som raskt ga avkastning!
Stephan

Flere referanser

 

Litt om Odd Fylling og veien frem til i dag

:
©2009 To Be Academy   Odd Fylling   Konsept: LiliO Design