To Be Academy

Livskraft og livsglede
– selvledelse og motivasjon!

Spania, Villajoyosa (lørdag til onsdag, kun bedriftsinternt kurs)

Vi setter kursen sydover til Spania for å «lade batteriene» før vinteren! Samle livskraft og livsglede, bli bedre kjent med oss selv og hva som tar og gir energi og glede i det livet vi lever. Resultatet kan bli mer livskraft og livsglede, selv med små justeringer. Blir du med?

Livskraft og levsglede

Velkommen til en reise, en opplevelse, et kurs som tar deg til opplevelser og bevissthet for å skape endringer i livet. Hvordan kan du bli den beste versjonen av deg selv, så du beholder energi, glede og handlekraft.

Kurset for deg som vil bli bevisst på deg selv og dine ressurser, for deg som vil utvikle det som blir viktig og riktig for kraft, glede og vekst. Du som blir med ønsker å satse på deg selv, investere litt tid til deg selv, til nytte for deg selv og andre. Et kurs hvor du og din energi og utvikling står i fokus. Vi finner det som skal til, og bevisst skaper veien videre.

Du er kanskje en av dem som går på «autopilot» i hverdagen, ukene og årene går, du føler at det kanskje er noe som mangler, du har ikke den livskraften og livsgleden du skulle ønske. Kanskje er du litt sliten, urolig, stresset, - da det på tide å «stoppe opp», investere tid til seg selv i fine omgivelser i Spania for å få til de endringene du ønsker.

Vi tar deg gjennom prosessene som skal til for at du får mer av det du vil ha i livet ditt. Kurset er praktisk rettet, og består av teori, ulike praktiske øvelser, og vi vil bruke naturen og kulturen som arena for å lære og erfare gjennom opplevelser i området. Bli med på en reise i fortid, nåtid og fremtid!

Noen temaer i kurset:

- Hva er gir oss livskraft og livsglede og hva er det som gjør at vi mister det.

- Hva vil det si og lede seg selv og oppleve gleden og energien i ditt indre.

- Jakten på talent og entusiasme, finne din greie, det som «løfter deg» opp!

- Kunsten å bli kvitt gammelt grums, få og beholde ny energi, rydding i gamle vaner.

- Finn dine drivkrefter i det daglige, jobb, familie, fritid, osv. Hvordan gjøre hverdagen enklere, mer kraft og glede.

- Energigivere og energitapping i indre og ytre kommunikasjon.

- Snu negativ stress og uro til positiv energi.

- Motivere og inspirere deg selv og andre.

- Kunsten å se de daglige gleder, bli god til å leve, her og nå.

- Livskraft og kosthold, hva putter du i deg, hvordan fungerer kroppen på ulikt «drivstoff».

- Kunsten å skape det gode liv, det er nærmere enn du tror!

- Fra tanke til handling, kunsten å lykkes når du kommer hjem!

Dette vil du oppleve:

- Kurs for energi, glede, vekst og påfyll før vinteren.

- Korte fotturer/opplevelser ved kyst og fjell (frivillig)

- Ekte spansk miljø med lokale markeder, restauranter, kafeer, mm

- Sosialt samvær og felles måltider (frokost og middag)

- God og næringsrik mat fra Middelhavet, laget fra bunnen av lokale råvarer inkl. vin til middagen om du ønsker.


 

- Omvising og byvandring i Villajoyosa.

- Sol, strand, bading, avslapping (5 min. å rusle til 1 km sandstrand).

- Fritid til å gjøre det du ellers vil.

Altså et kurs for deg som vil ha litt ferie og egenutvikling i samme pakke. For deg som vil finne kraften og gleden, og kvitte deg med det som ikke er vært å ta vare på!

Velkommen til et annerledes kurs!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Praktisk informasjon:

Kursleder

Odd Fylling er daglig leder i To Be Academy.
http://to-be.no/images/bilder/odd2.jpgOdd er en engasjert coach, veileder, kursleder, og endringsarkitekt som brenner for å hjelpe enkeltmennesker og organisasjoner med å få til endring og utvikling. Han har over 12 års erfaring som profesjonell coach og kursleder på heltid, og er spesialist i coaching, karrierecoaching og veiledning. Han har hjulpet svært mange i ulike situasjoner, med ulike problemer, til å finne sin vei videre.

Han har også jobbet i flere år med å utdanne coacher og veiledere.
Som kursutvikler og kursleder har han opparbeidet en betydelig kompetanse de senere årene innen veiledning, coaching, kommunikasjon, ledelse og selvledelse. Han har også spesialisert seg på å hjelpe de som har arbeidet noen år og ønsker å gjør noe annet.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dato: på forespørsel

Kurset går over 4 dager, lørdag ettermiddag til onsdag formiddag, så du rekker flyet hjem på onsdag. Kurset starter lørdag ca. kl. 16 og avsluttes kl. 10 onsdag.

Pris: kontakt oss for tilbud: Kurs, foredrag, frokost og middag og innkvartering i dobbeltrom lørdag til onsdag.

Du vil få sunn og variert mat middelhavsmat. Fly er ikke inkludert og bestilles av den enkelte, siden man kommer fra ulike steder i landet og noen ønsker å komme tidligere eller bli lenger. Flypris T/R Oslo får du fra en tusenlapp og oppover (om du bestiller tidlig)

Påmelding: Har du spørsmål angående kurset er du velkommen til å ringe Odd Fylling, tel: 4114 2020 eller e post odd-petter@to-be.no. Hjemmeside www.to-be.no.

 

Sted: Spania, Alicante, Villayojosa

 

Hotellet/kurssenter

El Mercat

Lev drømmen, vær en del av filmen. Senk skuldrene sammen med mennesker som bryr seg. Kjenn smaken av fantastisk mat, laget fra grunnen på herlige, spanske råvarer. Kanskje vil du være med å lage ditt eget måltid? El Mercat er drevet av nordmenn som elsker Spania. Maten, folket og kulturen. Velkommen til oss!

  • Hotellet har enkel standard - og et fantastisk kjøkken
  • El Mercat betyr matmarked på Valencian. Hotellet ligger kun 8 meter fra byens matmarked med et vell av eksotiske smaker, lyder og lukter
  • Hotellet har daglig renhold av rommen, suverene madrasser og spesialbestilt fotokunst på veggene
  • Hotellet har ingen forstyrrende TV-er. Ønsker du å se film har El Mercat et lynraskt og stabilt WIFI hvor du enkelt kan kople opp din PC eller IPad

El Mercat er drevet av nordmenn som elsker Spania. Maten, folket og kulturen. Velkommen til oss!

Spørsmål om hotellet, transport til/fra flyplass, ekstra overnattinger osv. kontakt El mercat. (se også utfyllende info under)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hva som ikke er inkludert i kursavgiften:

Flyreise til Alicante flyplass er ikke inkludert. Dette skyldes at det er direktefly til Alicante fra en rekke steder i Norge og det vil da være uhensiktsmessig å låse flyavgangene til en enkelt flyplass.

Norwegian flyr fra: Gardermoen, Rygge, Torp, Bergen, Stavanger, Trondheim og Ålesund

SAS flyr fra: Gardermoen, Bergen, Kristiansand, Stavanger og Trondheim

Ryan Air flyr fra: Rygge, Torp og Haugesund

Transport fra Alicante flyplass til Hostal El Mercat og retur ved hjemreise.
Ettersom deltakerne ankommer flyplassen og dra fra hotellet på svært forskjellige tider har vi funnet at det skaper mer problemer for deltakerne om vi prøver å administrere transporten enn at deltagerne selv besørger dette basert på våre instruksjoner. Transport fra Alicante flyplass til Hostal El Mercat i Villajoyosa og retur ved hjemreise er derfor ikke inkludert. Det er flere alternativer, men er man to eller flere, kan en taxi være et godt valg. Se oversikt på elmercat.no for reisealternativer, eller det kan bestilles fra Mariannetour. www.mariannetours.no. Det er også et stort antall bilutleiefirmaer på flyplassen, leiebil er billig. Taxi en vei ca. 60 Euro.
Mer konkret informasjon om ulike alternativ finner du her.

Reise- og avbestillingsforsikring
Vi anbefaler at du tegner reise- og avbestillingsforsikring. Dette vil gi deg mulighet til refusjon av kurskostnadene ved avbestilling på grunn av dokumentert sykdom. Denne refusjonen er et anliggende mellom deg og forsikringsselskapet. Reiseforsikring vil også kunne dekke kostnader ved akutt sykdom i løpet av kurset for legekonsultasjon / innleggelse i sykehus i Spania.

Avbestilling
Påmeldingen er bindende, og all avbestilling skal skje skriftlig. E-post anses som skriftlig i denne sammenheng. Mulighet for avbestilling og få full refusjon av kursbeløpet frem til en måned før kursstart. Avbestilling senere enn en måned før kursstart og inntil to uker før kursstart gir 50 % refusjon av kursbeløpet. Ved avbestilling senere enn en to uker før kursstart gis ingen refusjon.

Forbehold
Vi tar forbehold om mindre endringer i programinnhold, sykdom, og tilstrekkelig antall deltagere. Feil i opplysningene som er gitt. Ledig plass på kurset.

Tillegg ved enerom og balkong
Vår grunnpris er basert på en person når to personer deler et dobbeltrom. For enkeltrom koster det kr. 400,- i tillegg for overnatting fra den 8-12 november. Ti av rommene har balkong, og dersom en ønsker balkong, vil det koste kr. 400,- for kursperioden.

Pris for overnattinger utover kurset
Dersom du ønsker å komme tidligere, for eksempel på grunn av billigere pris på fly eller fordi du ønsker å forlenge oppholdet, og det er ledig plass, vil det komme en ekstrakostnad på € 25 per person per overnatting i dobbeltrom for enkleste alternativ, eller € 35 i enkeltrom. Da er det ikke inkludert måltider, men vi vil være behjelpelig med å henvise til gode og rimelige restauranter like i nærheten. Betaling for ekstra overnattinger gjøres direkte til hotellet.

Mer info/artikler om kursleder Odd Fylling

Nytt program i Karriereveiledning og coaching.

Vårt nye program i karriereveiledning og testing gir en unik kombinasjon av det beste fra flere "verdner".

Fordi vi mennesker er forskjellige, og har ulike behov, består vår meny av ulike løsninger som kan tilpasses den enkeltes behov.

Vi benytter en unik kombinasjon av karriereveiledning, karriererådgivning, testing og coaching for å skape de beste resultatene for deg.

©2009 To Be Academy   Odd Fylling   Konsept: LiliO Design